11 Haziran 2014 Çarşamba

Boğazda düğün

  Yıllardır hayalini kurduğunuz düğününüze az bir zaman kaldı ve benim düğünüm çok farklı olmalı diğer düğünlerden insanların aklında kalıcı sıra dışı bir düğün yapmalıyım diyor iseniz. Biz size yardımcı olalım sizlerin ve misafirlerinizin rahatı ve konforu açısından özel dizayn edilmiş teknelerimiz ile sizlere istanbul boğazında teknede düğün fırsatını sunuyoruz.
 İstanbul boğazının muhteşem manzarasını sizlerin ve konuklarınızın ayakları altına sereceğiz misafirlerinizi boğazda düğüne davet ettiğinizde biraz şaşıracaklar fakat sizin konuğunuz oldukları vakitte tekne düğününün ayrıcalığının farkına varacaklar  teknelerimiz sizler için süslenecek ve bir düğün gemisi olacak masa sandalyeler konuklarınız için giydirilecek tir ve tekneniz bir yüzen saray haline gelecek.
  Teknede düğün organizasyonun da konuklarınıza dilerseniz kokteyli dilerseniz yemekli ve limitsiz alkollü ve alkolsüz içecekler eşliğinde düğünü çok daha güzel ve lezzetli bir hal aldırmak size sunduğumuz seçenekler arasında sizin hiçbir şey düşünmenize gerek yok bize sadece kişi sayısını vermeniz yeterli olacaktır sonra aşçılarımız sizlere harika bir servis çıkaracak garsonlar etrafınızda dolanacak.
  Filomuzda 600 kişiye kadar tekne mevcuttur. İstanbul'da boğazda düğün organizasyonunda sizlere sunacak olduğumuz iskelelerden konuklarınızı alarak unutulmaz bir boğaz turuna çıkabilirsiniz fiyatlar kişi başına ve istenilen hizmetler karşılığında değiştiği için fiyatlar için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder