19 Haziran 2014 Perşembe

Yüzme Turu

  Boğazda gezi turunun sizlere sunduğu hizmetlerden bir tanesi İstanbul da sizlere tatile çıkarması dır. Nasıl mı olacak diye düşünüyorsunuz İstanbul un sıcak yaz mevsiminde tatile çıkamıyor iseniz sizlere süper bir fırsat sunduk sizlere özel teknelerimiz ile arkadaşlarınız.

İstanbul boğazda tekne turu
ki muhteşem berrak koylarda sizlere yüzme turuna çıkarıyoruz. Sizlerin sadece yapması gereken bizlere ulaşmanız ve kişi sayısını söylemeniz sizlere sunduğumuz menüler eşliğinde çeşitli lezzetlerle boğazda yüzme turunun tadını çıkaracaksınız. Sabahın erken saatinde kişi sayısına göre seçmiş olduğunuz tekneniz ile yola çıkacaksınız ve boğazın muhteşem manzarasını seyrederken size sunduğumuz açık büfe kahvaltınızı yapacaksınız.

  Kahvaltının ardından demir atacak olduğumuz koya vardığımızda denize eşlik eden orman manzarasının güzelliğine dalacaksınız ve demir attıktan sonra başlasın yüzme keyfi tekneniz den rahatça suya girip çıkacaksınız ve teknede güneşlenerek uyumanın tadını çıkaracaksınız yüzme turunun size çok iyi geleceğinden emin olabilirsiniz.
 
Yüzme turunda sizler için aşçılarımızın öğlen yemeğinde sizlere hazırladığı yemeklerden yiyerek eğlenceye devam edebilir ve limitsiz yerli içkilerden içebilirsiniz İstanbul da tatil yapmanın en pratik yolu yüzme turu olduğundan emin olabilirsiniz.

Boğazda tek kiralama yada yat kiralamak istiyorsanız kiralayacağınız tekne yat resimlerine burdan bakabilirsiniz: Boğazda tekne yat kiralama

 
 Boğazda teknede düğün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder